HOCHTIEF CZ a. s. - HR tým

Naše výzva:

V našem týmu budeme pravidelně každý den cvičit – převážně jde o cviky s vlastní vahou těla, tabata, TRX, zkrátka cvičení zaměřené na zpevnění tzv. core. Aktuálně se převážně více vymlouváme, než cvičíme – děti, práce, covid, atd. :D. Cvičení by mělo být taky zaměřeno na posouvání svých hranic, nechceme celých 21 dní dělat ty samé série, ale zkusit jít až na krev :).


Proč jsme se rozhodli připojit a proč právě s touto výzvou:

Chceme podpořit naši sounáležitost, týmového ducha, soutěživost, vůli. Rádi se účastníme podobných akcí, výzvy máme rádi.

Jak se nám daří výzvu plnit: 

Naše zkušenost po dvou týdnech:

Blížíme se do finále a pociťujeme, že nám dochází „šťáva". Nelze tedy mluvit, že plníme s takovým nadšením, ale penále v podobě basy šampaňského člověka nenechají klidným a nakonec se vyhecujeme. Na každé poradě máme okénko, kde se výzvě věnujeme a prezentujeme své výsledky. Atmosféru je velmi složité hodnotit z důvodu střídavého provozu a spíše online světa než osobních setkání. Síla se vždy nějaká najde, takže pevně věříme, že výzvu úspěšně dokončíme.


Shrnutí po prvním týdnu:

Výzvu 21 plníme svědomitě a opravdu dodržujeme každý den sportovní nebo pohybovou aktivitu. Musím se přiznat, že kolegyně šláply do běhání, což se mě zatím netýká :). Vzájemně se podporujeme, sdílíme své aktivity. Výzvu 21 plníme všichni, jinak by to dotyčný jedinec měl v rámci týmu velmi drahé :). Zatím jsme se nedostali do fáze, že by někdo odmítal nebo „frfňal" pro splnění. Šli jsme do toho společně bez jakéhokoliv donucení a to se promítá do spolehlivého (zatím) plnění. 

A co jsme objevili? Určitě to, že je důležité hledat způsob a ne pořád jen hledat důvod, proč něco nejde. 

Grupo Antolin Bohemia, a.s. - GRUPÁČCI
Kupčíci – rodinný klan
 

Komentáře

Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buďte prvním, kdo napíše komentář
Máte Již Registraci? Přihlašte se zde
čtvrtek 2. květen 2024