By Tomáš Adam v pondělí 21. prosinec 2020
Rubrika: Výzva 21 - účastníci

Alois Eigner

CEO holdingu 100%Rework (ředitel společnosti)

- CEO holdingu 100%Rework (ředitel společnosti)
- Business and trade adviser ( poradce napříč firmou a obchodem)

Moje výzva:

Mou výzvou bude pravidelné, každodenní čtení knihy s počtem stran 400, což je cca 19 stran denně. Mým cílem je najít si čas a naučit se klidovému režimu s knihou v ruce, což se mi v rámci všech mých aktivit vůbec nedaří.


Proč jsem se rozhodl se připojit a proč právě s touto výzvou:

Jsem relativně dosti vytížený člověk a opravdu velmi zřídka si udělám čas na poklidné čtení delší knihy. Zpravidla hltám kratší texty rychločtením a spořím čas čtením výtahů a odborných statí. Denně k tomu přidám nezbytnou angličtinu, kterou už snad v dnešní době potřebuje každý z nás. Rád bych si každý den našel čas na to, abych si v klidu přečetl cca do 20 stran knihy, kterou nepotřebuji nezbytně k profesi nebo k životu.

Bude to peklo !!!!!!!

Jak se mi daří výzvu plnit:  

23. 1. 2021 - Stručné poznatky po ukončení Výzvy 21

Můj objev o sobě: 


Můj objev o druhých:

Hlavní zisk:


15. 1. 2021 -  Shrnutí ve 2/3 Výzvy 21
Druhý týden je mnohem lepší, našel jsem si systém kdy, a plním v klidu. Udělal jsem si na konci cíl, který je užitečný, dává mi smysl a využiju ho dále. Takže mě to nutí a není to ztracený čas. 
Podporu od okolí mám, bo jsem to práskl v práci a všichni se těší, v čem je ochytřím.
Po ukončení Výzvy 21 nepředpokládám rozvolnění ani náhodou, spíš přitvrzení, jelikož jsem si k tomu přidal ještě pár věcí do mých přednášek. V únoru to dám nanovo !! 

9. 1. 2021 - Z deníku čtenáře

2. a 3. ledna - Paráda, plním úplně v klidu, sleduji komunikaci na WhatsAppu, jsem rád, že jsem v teple a obdivuji otužilce.

4. ledna - Po svátcích ráno do firmy, celý den fofr, večer po hodině angličtiny se mi celkem nechce - ale jdu do toho, jde to ztuha - únava za celý den se načítá, zvažuji změnu organizace dne.

5. - 7. ledna - Zaplaťpánbů jsem doma - to bude paráda - tak ne - od rána do večera běhám po nemocnicích s otcem, večer mám dost - jeden den vynechávám angličtinu - výzvu dávám

8. ledna - zase ve firmě, jeden telefon za druhým - klasika, ale jdu do toho

Opatření pro příští a další pracovní týden:
1) Výzvu zvládni, pokud možno dopoledne, večer to za nic nestojí.
2) Když už čteš, udělej současně i výstup - piš si.
3) Má to smysl, dej si do kalendáře přednášku na poradu 25. ledna 2021.
Leave Comments