Tomáš Adam

Kreativec a realizátor nápadů, firmy iMotivation s.r.o., Freedom Vibe s.r.o., Go Freedom Group s.r.o.

Bude-li se někomu chtít podpořit práci na dokumentu o sebepoznání, zvěčnit se v titulkách a podílet se na významné věci.... www.podporujusebepoznani.cz


Moje výzva:

21 dní po sobě se budu ráno otužovat studenou sprchou a 21 minut budu vykonávat tělo-cviky v podobě strečinku, posilování s vlastní váhou nebo vlastním synem :) Popřípadě vyzvu na utkání boxovací pytel zavěšený na zahradě z ranního běhu, kdy utíkám před mou partnerkou za to, že jsem si zase neuklidil ponožky.


Proč jsem se rozhodl se připojit a proč právě s touto výzvou:

Má Výzva koresponduje s tím, že nehodlám dál kynout, všímat si toho a nic s tím nedělat. Chci si ji udělat pestrou, aby můj mozek mohl vybírat z mnoha možností, což je příznak dnešní doby.

 Jak se mi daří výzvu plnit:

24. 1. 2021 - Ohlédnutí 

Moje objevy: 

  • Zjistil jsem, že jsou momenty, když člověk vynaloží více energie na přemýšlení o činnosti, než vezme reálně čas činnosti samotné.
  • Že mám tendenci hodnotit sebe, jestli jsem dost dobrý, když výzvu splním a jak to mají asi ostatní - to je silný společenský kód.
  • Došel jsem k tomu, že to dělat nemusím a již nedělám.
  • Objevil jsem, jak na druhé straně skupina dokáže hecnout v době, kdy by se na to člověk vykašlal.

Hlavní ztráta: 10 kg váhy

Hlavní zisk: 10 kilo váhy dolů a velká sebereflexe

Poděkování: Děkuji za tuto aktivitu. Dramaticky mi pomohla ve zvědomění si denních maličkostí pro své tělo. Pomáhalo mi vidět, že ostatní jsou aktivní. Často zaznívala od druhého do dvanáctého dne. Udělal bys nějaké kliky? Vnitřní odpověď byla neudělal, ale udělám. Poté se vždy dostavil pocit. Tak a je to, ani to tolik nebolelo. Jsem vděčný za možnost se účastnit.

3. 1. 2021 - První i druhý den se zdařil. Zvláště první den byl ve znamení poctivě splněné výzvy a dokazuje to i video. Nastal druhý den, kdy víte, že jste to první den nemuseli tak přehánět. A dnešní sprcha byla obzvlášť ledová.  

Josef Derka
 

Komentáře

Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buďte prvním, kdo napíše komentář
Máte Již Registraci? Přihlašte se zde
čtvrtek 25. duben 2024