ONTEX CZ - tým HRONTEX

Název týmu:  HRONTEX - 5 OSOB

www.ontex.com

Naše výzva:

V týmu je nás 5. Na společné výzvě jsme se neshodli (ačkoliv jinak si rozumíme :-)). Máme tedy 3 různé aktivity - 2 z nás budou cvičit, 2 si snědí každý den svou žábu hezky po ránu (udělají to nepříjemné, co je čeká, hned ráno) a 1 se bude učit ruštinu.


Proč jsme se rozhodli připojit a proč právě s touto výzvou:

Jeden z nás absolvoval individuální lednovou Výzvu 21 s Apertou. Sledovali jsme ho a rozhodli se připojit s výzvou týmovou.

Jak se nám daří výzvu plnit: 

Shrnutí po více jak dvou týdnech výzvy

Máme různé výzvy a také různé zkušenosti a přístup. Kolegyně cvičenky jedou stále se stejným zapálením a dokonce si naložily i něco nad rámec. Občas to byl víkend, kdy i přes možnost odpočívat cvičily, občas si k jednomu cvičení přidaly další. Mají můj obdiv. 

Učení se ruštiny jsme jako tým podpořili narozeninovým dárkem v podobě učebnice pro samouky. Kolegyně do ní kouká každý den, má i další materiály, takže jistý progres vidět určitě je. 

A co se týká žabáků, my jsme s kolegou prostě trochu brzdy týmu. Tedy, dle mého názoru, kolega to vidí jinak :-)  Uvedl, že každý den má spoustu ropuch, které musí zdolat, ale tady se spíš neshodneme na terminologii, protože já vidím žáby jako něco extrémně nepříjemného či závažného, což naštěstí každý den v práci nemám. Z tohoto úhlu pohledu tedy kolega plní a já holt úplně ne. Ale ty kostlivce, které jsem zmiňovala minule, jsem si nechala a každý týden nějakého zlikviduji. 

Shodli jsme se všichni, že máme z výzvy dobrý pocit 😊

Shrnutí po prvním týdnu

Jak se nám daří výzvu plnit? Daří! 

Každý máme svoje nástroje, které nás v tom podporují. 

  • Lucka ruštinářka má partnera Rusa, takže jí jde učení jedna báseň. Když spolu jedou autem, procvičují slovíčka. Naposledy se naučila, jak říct rusky „sloup". Jsem zvědavá, jak to využije v práci při komunikaci s našimi rusky mluvícími kolegy 😊 
  • Lucka cvičitelka staví s manželem bazén, takže posiluje nad rámec výzvy i o víkendech.
  • Pavel se vůbec nemusí nutit ke konzumaci žab hned po ránu. Prý je to v kanceláři po příchodu do práce samá ropucha. 
  • Snad nemluví o kolegyni Markétě, která cvičí. Je pilná, cvičí denně a doplňuje pohyb o pravidelné otužování. Taková studená sprcha po ránu, to je taky pěkná ropucha. 
  • No a já, taky Markéta, jsem doplnila žáby o kostlivce. Snažím se dělat to nepříjemné hned ráno, ale kolikrát na to ani není čas, protože po zapnutí pc skáču z jednoho onlinu na druhý. Pak na žáby není prostor. Daří se mi ale likvidovat kostlivce, které mám ve skříni. Během jednoho týdne jsem skoncovala se třemi. 

Máme z toho, jak se nám výzva daří, radost a několikrát v týdnu to spolu sdílíme. 

Laird Thermal Systems s.r.o. - Liberec Plant Manag...
ZF Automotive Czech - HRrrrZFirmy
 

Komentáře

Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buďte prvním, kdo napíše komentář
Máte Již Registraci? Přihlašte se zde
čtvrtek 25. duben 2024